Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: June, 2016
Jun 29, 2016

 I denne episode kan du komme med til møde hos Christian Risom, der er direktør i Shape. App-udviklingshuset der, i følge JustEat-stifter Jesper Buch, er Danmarks bedste, og som Jesper mener, jeg bør kontakte for at høre, om de vil hjælpe mig med min idé - at lave en slags TripAdvisor for børnefamilier.

Christian har sagt ja til at mødes med mig, men det bliver absolut ikke noget let møde. Måske fordi jeg ikke har nogen penge og skal ha' Christian overtalt til at skyde for ca. 300.000 kroner arbejdskraft ind i mit ikke-eksisterende firma mod at han får en del af selv samme ikke-eksisterende firma!

Derudover afslører jeg også arbejdstitlen på mit app-projekt, ligesom jeg får advokatbistand for at undersøge, om jeg allerede nu er truet af retssager fra konkurrenter.

Det er på mange måder en skelsættende episode, og udfaldet er - overraskende!

Jun 19, 2016

Idéen med min podcast er at skabe en virksomhed og lade dig følge opbygningen fra første parket. Ambitionen er, at du får alt at vide: Intet er hemmeligt!

De første tre episoder har været tilløb til denne, hvor jeg endelig tør sige højt, hvad det er for en virksomhed, jeg vil forsøge at opbygge - med dig som tilskuer, og måske kommende partner!

Jeg præsenterer idéen for iværksætterentusiasten, Rasmus Carlsen, der er kommerciel direktør hos GoMore. Efterfølgende får jeg kontakt til superiværksætteren Jesper Buch, der er stifter af JustEat, og i dag styrer sine multi-million-investeringer fra sit 800 kvadratmeter store iværksættermekka i Spanien. Jesper kommer med masser af gode råd til, hvordan jeg kommer videre, og tro det eller ej - jeg ender med at blive inviteret til Spanien. På én betingelse!

Derudover kan du også møde min hustru, Marlene, som jeg konsulterer for at få idémæssig førstehjælp lige inden, jeg skal tale med Jesper, ligesom du får at vide, hvor mange penge jeg selv har tænkt mig at skyde i projektet.

Og så er det også episoden, hvor du kan høre den allerførste reklame, efter jeg i sidste episode fik forhandlet en sponsorkontrakt på plads med GoMore!

Jeg håber, du har lyst til at lytte med!

Jun 10, 2016

Intet er hemmeligt i denne episode! Jeg har fået en mail fra et firma, som gerne vil sponsorere min podcast. Men jeg aner ikke, hvad jeg skal tage for det. Jeg konsulterer derfor Eric Ziengs, der laver podcasten Help Marketing, og Henrik Qvortrup, der sammen med sin fætter Thomas bestyrer podcasten Borgen unplugged. Begge podcasts er sponsoreret, og jeg forsøger at få tal på bordet: Hvad tjener de på det?

Og så kommer du med helt ind til forhandlingsbordet, når jeg skal forhandle et muligt sponsorat af min podcast. Du får alle tal og alle detaljer. Intet er hemmeligt!

Episoden slutter i øvrigt med en ganske god cliffhanger, der kommer til at præge de næste mange episoder...

God fornøjelse!

1