Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: September, 2016
Sep 22, 2016

I denne episode kan du høre min gode ven, kokken Claus Holm, fortælle om den sommerdag for tre måneder siden, der ændrede hans liv. Claus havde arbejdet alt for meget alt for længe, og pludselig væltede det ud med blod fra både næse og mund. Claus blev indlagt med en puls et godt stykke over 200 - og med angsten for at dø.

Claus og jeg lider af samme sygdom. En sygdom, der hedder JA! Vi er virkelig gode til at sige JA, men mega dårlige til at sige nej. Men det bliver jeg nødt til nu. Jeg har forpligtet mig både økonomisk og kontraktligt til at udvikle GoLittle, men bruger lige nu alt for meget tid på alt muligt andet, fordi GoLittle ikke genererer penge. Og derfor bliver jeg nødt til at tjene til huslejen på anden vis. Men det går ikke længere.

I denne episode skal jeg derfor tage en meget svær beslutning. Hjulpet godt på vej af Shape Christian. En beslutning der også kan få store konsekvenser for min hustru, Marlene.

Og så får jeg mig i øvrigt også en mentor - tror jeg nok..

God fornøjelse!

Sep 14, 2016

I denne episode forsøger jeg at forhandle de sidste kontraktdetaljer på plads med Advokat Christian og Shape Christian. Bliver vi enige, er jeg er 50.000,- fattigere og et selskab rigere. Og bliver GoLittle endelig en realitet, kan arbejdet med at udvikle app'en, lave forretningsplanen m.m. for alvor begynde.

Det er også i denne episode, du kan høre, hvordan GoLittle uden egentlig at eksistere endnu, kan have en værdi af 2.5 millioner kroner! Og komme med til middagsbordet hvor jeg forsøger at forklare min svigermor, hvad der egentlig skal til for at udvikle en app og ikke mindst: Hvor i al verden pengene skal komme fra!

Men der er også sorte skyer i horisonten. Der er problemer forude. Ikke pga. GoLittle, men pga. mig. For måske ender jeg med at spænde ben for mit eget projekt...

Har du lyst til at støtte driften af podcasten, kan du donere et beløb på morten.10er.dk. Det er helt frivilligt, og du vælger selv beløbets størrelse.

God fornøjelse!

1