Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: December, 2016
Dec 21, 2016

Her får du del to af mit, Shape Christian og Designer Nicolas’ besøg hos Jesper Buch i Spanien. Et besøg, der tager en overraskende drejning - og måske meget passende er sidste afsnit af min startup podcast i 2016.

Du kommer både med til morgensvømning - og til morgenmad i køkkenet, når Jesper kokkererer omeletter til hele flokken. Og så bliver min hustru Marlenes firma, Mambeno, der laver madplaner til børnefamilier, pludselig en afgørende brik i spillet om GoLittles videre skæbne. For måske er det Mambeno, der ender med at blive løftestangen for GoLittle! Men det kræver en lidt længere diskussion i privaten.. 

Og hvad med Jesper? Er han egentlig overhovedet interesseret i GoLittle? Altså så interesseret, at han måske vil overveje selv at investere..? Det får du svaret på i denne episode, der slutter med en cliffhangende telefonsamtale.

God fornøjelse - og godt nytår. Jeg glæder mig, til vi høres ved i 2017!

Alt det bedste,
Morten

Dec 13, 2016

Det her kan vise sig at blive en afgørende episode! Jesper Buch har inviteret Shape Christian, Designer Nicolas og mig til sit 800 kvadratmeter iværksætterparadis i Malaga med 29 grader varm swimmingpool i haven, udendørs spa, biograf, bar, motionsrum og og og..! Vi skal udvikle forretningsmodellen for GoLittle. Altså endegyldigt finde ud af, hvordan virksomheden skal tjene penge. 

Og det bliver en ret vild tur. Med alt fra flysammenbrud over lyserøde Mokai til en sort Lamborghini og en ret overraskende teaser - for en teaser! Glæd dig. Jesper byder på guldkorn og pølsegryde. Sidstnævnte har allerede status som nyklassiker. Og har du lyst til selv at lave millionærmenuen bestående af de tre P’er - luksusingredienserne pølser, pasta og piskefløde - så kan du finde opskriften på mambeno.dk/jesper

Og husk så, at du får 15 % rabat på alle sneakers til ungerne hos sneakerkids.dk frem til 31/12-2016, når du bruger rabatkoden STARTUP.

Jeg håber i øvrigt, at du vil anmelde podcasten i iTunes, hvis du synes, du får noget ud af den.

God fornøjelse!

1