Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2017
Feb 23, 2017

Jesper Buch var den første, jeg pitchede idéen om GoLittle for - en guide til de bedste oplevelser med børn. Og siden dengang, for lidt mere end et halvt år siden, er Jesper på den ene eller anden måde blevet ved med at poppe op på vejen mod at gøre GoLittle til virkelighed. Han har hele tiden udvist en eller anden form for interesse. Men alligevel ikke mere, end at vi endnu ikke har en aftale. Og nu skal jeg ha' fundet ud af, om den langvarige flirten kan konverteres til et fast forhold!

Sammen med Shape Christian og mig kommer du med til forhandlingsmøde med Jesper. Et forhandlingsmøde om penge og procenter. For hvis Jesper skal være partner i GoLittle, er det ved at være tid. Nu har vi gået rundt om den varme grød længe nok, så i dette afsnit tager jeg tyren ved hornene.

Om vi når frem til en aftale, må du høre med egne ører. Men jeg kan i hvert fald love, at du kommer med helt ind til forhandlingsbordet. Og at Jesper ikke giver sig uden kamp!

God fornøjelse!

Feb 9, 2017

Der er meget, der skal nås i denne 16. episode af min startup podcast. Først og fremmest skal du ha’ at vide, hvad det er GoLittle kommer til at kunne, som jeg endnu ikke har fortalt om. Og som Jesper Buch tror, kan blive en game changer! Jeg løfter sløret over rødvin og søndagsbøffer hos vores naboer, Kim og Grit. 

Og så kan du også komme med indenfor hos storkapitalen. Jeg er til møde med Niels Vejrup Carlsen, der er partner i Seed Capital. Jeg har en lumsk plan om at forsøge at få Seed til at investere i GoLittle, men først skal jeg ha’ pumpet Niels for, hvordan jeg laver den perfekte præsentation, der får checkhæfterne til at blafre hos investorerne. Og der er guf at hente!

Og så slutter episoden med en lille teaser for en hemmelig mand! En mand, der måske vil investere i GoLittle. Spændingen stiger!

God fornøjelse!

1