Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2017
Mar 23, 2017

Velkommen til skæbnedagen! Jeg har taget opstilling foran en 60 tommer fladskærm i et mødelokale hos SEED Capital. En stor venturekapitalfond, der har investeret i nogle af de mest succesfulde danske techvirksomheder som Trustpilot, Vivino og GoMore. Jeg skal pitche GoLittle i håbet om, at SEED Capital vil investere i virksomheden.

Med mig har jeg Jesper Buch og Shape Christian, og du kommer selvfølgelig også med. Helt ind til konferencebordet hvor du er med på første række, når jeg for allerførste gang pitcher GoLittle for mulige investorer. Og om det lykkes at få penge ud af SEED Capital? Det finder du snart ud af..!

God fornøjelse!

Mar 8, 2017

Det begynder at gøre alvorligt ondt! Jeg har ikke fået fast månedsløn, siden jeg for lidt over et år siden stoppede på Go' morgen Danmark, og nu er der snart brug for førstehjælp til kassekreditten. Og jeg er ikke den eneste, der mangler penge. Det gør GoLittle også. For uden penge - ingen app! Og nu er jagten så gået ind på investorer. I denne episode kan du komme med til mit allerførste møde med en hidtil ukendt business angel, der måske vil investere i GoLittle.

Du kan også møde brødrene Anders og Søren, der kender alt til at leve uden løn - de sidder nemlig to skriveborde fra mig, hvor de er i gang med at revolutionere landbruget med Farmbackup, der er en slags GoMore for landbrugsmaskiner. Og Anders og Søren lever også helt uden løn.

Og så kan du komme med til generalprøve på det altafgørende GoLittle pitch. For 12 timer inden, jeg skal pitche for venturekapitalfonden Seed Capital, altså sådan rigtigt og for alvor, holder jeg generalprøve for min hustru, Marlene. Og det går ikke helt som planlagt!

Husk, at du nu kan følge GoLittle på http://facebook.com/golittleapp og selvfølgelig på http://golittle.dk.

God fornøjelse!

1