Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: September, 2017
Sep 24, 2017

Et af de spørgsmål jeg får aller oftest lyder: Hvornår kommer appen? Og hvis der et spørgsmål, jeg gerne vil kunne give et svar på, så er det: Hvornår kommer appen. For jeg er virkelig presset. Af mange forskellige årsager. 

Men den gode nyhed er, at udviklingen af den første version af GoLittle er i fuld gang - og har været det i noget tid.

I denne episode kommer du med til appudvikling sammen med Designer Nicolas. Manden med en makspuls på 17 - en puls der i øvrigt kun kan nås, hvis der mangler Red Bull i køleskabet.

Du kommer også med til nervøs  middag sammen med min mor, far og svigermor. Og - nå ja - så får du også at vide, hvad jeg og min hustru, Marlene, egentlig får i løn. Og det er ikke godt nyt for ligestillingen..!

Husk, at du kan følge GoLittle her:

https://golittle.dk

https://facebook.com/golittleapp

Og husk også, at jeg hver anden mandag - de mandage hvor podcasten ikke udkommer - sender live på min Facebook-profil. Du kan følge mig og kigge med her:

https://facebook.com/realresen

God lytter!

Bedste hilsner
Morten

Sep 10, 2017

Og det bliver en episode af de svære. Du kommer nemlig med til en ret grundlæggende diskussion hjemme på sofaen. For efter sommerferien er slut, har hverdagen i den grad meldt sig. Og hvordan får vi så det hele til at gå op? Så arbejdslivet ikke går for meget udover familielivet - og familielivet ikke går for meget udover arbejdslivet? Det skal vi forsøge at finde ud.

Og så skal vi også forsøge at finde ud, af hvordan vi egentlig prioriterer som mand og kvinde - mor og far. For selvom jeg på papiret arbejder mest, så arbejder Marlene, min hustru, mindst ligeså meget. En del af hendes arbejde består så bare i at holde styr på forældreintra, køre frem og tilbage til gymnastik og holde styr på ungernes legeaftaler. Og er det egentlig en fair fordeling? Det skal vi finde ud af.

Og så kommer du også med til den allerførste evaluering med Alt-muligt-Astrid, som jeg jo ansatte som GoLittles allerførste fuldtidsmedarbejder i sidste episode. Og sidst men ikke mindst kan du lægge øre til en samtale om mig - uden mig!

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet på mortenresen.dk - så får du besked, når næste episode udkommer.

God lytter!

1