Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: November, 2017
Nov 23, 2017

Igennem de sidste mange år har min gode ven Claus og jeg talt i timevis om bekymringer, frygten for at fejle og tvivlen på egne evner. Og det har stort set altid været med udgangspunkt i Claus. Men nu er rollerne pludselig byttet om.

For nu handler det pludselig ikke om Claus’ usikkerhed - men om min. Og den er til at tage at føle på. For i takt med at lanceringen af GoLittle nærmer sig - og i takt med, at kontoen nærmer sig nul med lidt for hastige skridt, ja så vokser mine bekymringer endnu hurtigere. For hvad gør jeg, hvis GoLittle fejler? Hvad gør jeg, hvis jeg pludselig står med et produkt, som ingen gider at bruge - og jeg til gengæld har brugt 1.8 million af andres penge? Det diskuterer jeg med Marlene, Claus og Anne. Og det er en både personlig og ophedet diskussion!

Du kan også komme med til et møde, som jeg har varmet op til igennem et stykke tid. Et møde med Shape Christan, direktøren i Shape, der skal udvikle GoLittle. For hvordan kan jeg egentlig være sikker på, at jeg får det, jeg betaler for - når nu jeg aldrig har undersøgt priserne hos andre end Shape? Det finder du ud af i denne episode!

Husk også, at du kan følge GoLittle på Facebook på https://facebook.com/golittleapp

..og se med, når jeg sender live fra GoLittle hver 2. fredag. Næste gang fredag den 1. december kl. 11. Du kan se med her: https://facebook.com/realresen

God lytter!

Bedste hilsner
Morten

Nov 10, 2017

Det tog mig otte måneder at overtale Alt-muligt-Astrid til at sige sit gode faste job som journalist på Go'morgen Danmark op til fordel for en usikker tilværelse som GoLittles første fuldtidsansatte. Nu udløber Astrids prøvetid, og hun skal beslutte, om hun vil fortsætte - eller stoppe, mens legen er god. Du kommer med til det ret alvorlige møde, hvor afgørelsen falder.

Og så kan du møde GoLittles nye medarbejder. Samuel. På 13 år. Og han er ret vild. Så er det sagt. Lyt selv og blive overbevist om, at der alligevel er håb for ungdommen - og alle os, de skal forsørge!

Husk også, at du nu kan skrive dig op til at prøve den første version af GoLittle som en af de allerførste - appen, der skal gøre det nemmere at lave legeaftaler for ungerne. Det gør du lige her:

https://golittle.dk

Og husk i øvrigt, at jeg normalt sender live fra GoLittle hver anden fredag - de fredage, hvor podcasten ikke udkommer. Men på grund af noget kalenderteknisk er der flyttedag i den kommende uge. Jeg sender live på min Facebook-profil torsdag den 16. november kl. 13. Jeg håber, vi ses - det plejer at være ret hyggeligt!

Du kan se med her: https://facebook.com/realresen

God lytter!

Bedste hilsner
Morten

1