Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: December, 2017
Dec 22, 2017

Hvis der er noget, jeg virkelig ikke bryder mig om ved mit nye liv som iværksætter, så er det den konstante jagt på penge - eller på funding, som det hedder på startup-dansk. Men det er så åbenbart et grundvilkår. At være konstant på jagt efter penge.

I denne episode har jeg indkaldt til bestyrelsesmøde for at finde ud af, hvordan vi sikrer GoLittles overlevelse. Og du kommer med helt ind til mødebordet når vi diskuterer, hvordan vi skaffer kapital til virksomheden. Og det bliver et møde, der tager en ret pludselig drejning - til en halv million!

Og så kommer du også med på besøg hos Jesper Buch, som jeg rådfører mig med for at finde ud af, om jeg skal forsøge at rejse penge nu, hvor jeg har brug for dem, selvom jeg endnu ikke har lanceret GoLittle, eller jeg skal forsøge at vente.

Og nå ja, så er der jo også den der dårlige nyhed. Den begynder med F og slutter på orsinkelse.

Men det slutter også godt - med en lille julegave, fordi det er sidste episode inden jul. Nemlig med We Are Young - temanummeret - i fuld udgave.

God jul og godt nytår!

Dec 8, 2017

GoLittle har overtaget Mambeno, der laver madplaner til børnefamilier, og som Marlene og jeg startede hjemme ved spisebordet for lidt over to år siden. Og på opfordring fra GoLittles bestyrelse har vi besluttet os for at lancere Mambeno i England. Du kommer med til den store  og forkromede lancering af https://mambeno.co.uk - som så ikke blev helt så stor og forkromet, som jeg havde drømt om. Bedøm selv!

Du kommer også med til bords til børnefødselsdag sammen med vores gode ven Bettina, der sammen med sin mand, Jan, har stiftet Sneakerkids.dk sideløbende med, at Marlene og jeg har stiftet GoLittle.

Derfor er tankerne, diskussionerne og bekymringerne de samme. Og det store spørgsmål er: Hvornår er omkostningerne så store, at vi bør trække stikket?

1