Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: September, 2018
Sep 17, 2018

Det spørgsmål, jeg har fået flest gange, siden vi udgav den første udgave af GoLittle til iPhone, er: "Hvornår kommer den til Android?"

Og svaret er: NU! Du kan nu hente den første udgave til koordinering af aftaler for dine børn i Google Play Store. Så nu kan du tilføje alle børn og forældre i ungernes klasse, institution eller på fodboldholdet og koordinere fødselsdage, legegrupper, kørsel til fodbold og meget meget andet.

I denne episode kan du høre, hvilke ret store udfordringer, vi har haft med netop aftaledelen af GoLittle, siden den første gang udkom til iPhone. Vi har gjort os en hel del erfaringer og ændret en masse. Og du kommer med til minifokusgruppe!

Og så få du alle tallene for, hvordan det er gået med udgivelsen af guidedelen af GoLittle - og så håber jeg ikke mindst, at du vil hente GoLittle, hvis du bruger Android og invitere alle forældrene til dine børns kammerater - hvad end du bruger iPhone eller Android. For så kan I nemt koordinere aftaler for jeres børn.

Jeg håber, du får noget ud af det hele!

God lytter.

Sep 3, 2018

Jeg bliver meget ofte spurgt, om det går godt med GoLittle, og om jeg har fortrudt, at jeg kvittede det faste job og sprang ud i livet som selvstændig.

I begyndelsen svarede jeg entydigt "JA" og "NEJ" til de to spørgsmål. Ja, det går mega godt, og nej, jeg har slet ikke fortrudt!

I dag kan jeg ikke svare det samme. Fordi nuancerne simpelthen er blevet for mange.

Så overvejer du at starte din egen virksomhed, og er du i tvivl om, hvorvidt du skal tage springet, så brug lige en lille time på at lytte til denne episode før, du beslutter dig...

1