Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2020
Feb 18, 2020

Det her er den allersidste episode af startup-dokumentaren om GoLittle. I lang tid - og måske nogensinde.

Fordi der er sket noget, og fordi jeg er nået til et punkt, hvor jeg ikke længere har mulighed for at bruge så meget tid på dokumentaren, som jeg har gjort indtil nu.

Du får forklaringen i denne sidste episode. Hvor der både er tårer, evaluering af vores mål og bedrifter - og et kig ind i fremtiden.

Jeg håber, at du har lært noget undervejs ved at kigge ind i min og hele holdets lille verden. Og jeg håber, at du vil smide et like, en kommentar og abonnere på kanalen. For så får du automatisk besked når - og hvis - der sker noget nyt igen på et tidspunkt.

For selvom dokumentaren nu er sat på pause, så bliver jeg ved med at optage. Og hvad der så skal ske med optagelserne, ja det vil tiden vise..

Episoden er sponsoreret af e-conomic, som vi bruger til regnskab og bogførring i GoLittle. Vil du vide mere om, hvordan e-conomic kan gøre regnskab, bogføring, lønindberetning m.m. nemmere i din virksomhed, så læs mere her: http://bit.ly/e-conomic-dk

Download Mambeno: https://mambeno.page.link/app
Download GoLittle: https://golittle.app.link/

Tak, fordi du lyttede med!

Bedste hilsner,
Morten

Feb 3, 2020

Der bliver fældet en tåre eller to i denne episode - som bliver en af de sidste. Og du kommer tættere på en nogensinde. Til afgørende diskussioner om, hvor GoLittle egentlig skal hen i fremtiden.

Og så er det også i denne episode, at Kode Kristian fortæller mig, om han har besluttet sig for at fortsætte i GoLittle eller gå solo og stifte sin egen virksomhed. Det er spændende og aldeles afgørende..

Og i den forbindelse vil jeg bare lige sende de største high fives til hele GoLittle-holdet, og jeg håber, at du vil gøre det samme! For det er deres skyld, at du kan se det, du kan.

De har sagt ja til at lade mig filme deres og vores hverdag på godt og ondt. Fordi de, ligesom jeg, har en forhåbning om, at du, der kigger, kan lære noget af os alle sammen, vores fejl og succeser, og bruge det i dit eget liv, din egen virksomhed, dit eget startup. Det kræver en kæmpe portion mod og ærlighed, som jeg synes kalder på den allerstørste respekt. TAK!

Så jeg håber, at du vil give videoen et like, abonnere på kanalen og ikke mindst smide en kommentar i kommentarfeltet.

Episoden er sponsoreret af e-conomic, som vi bruger til regnskab og bogførring i GoLittle.

Vil du vide mere om, hvordan e-conomic kan gøre regnskab, bogføring, lønindberetning m.m. nemmere i din virksomhed, så læs mere her: http://bit.ly/e-conomic-dk

Download Mambeno: https://mambeno.app.link/

Download GoLittle: https://golittle.app.link/

Bedste hilsner,

Morten

1