Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2018
Apr 20, 2018

Så er der en ny podcastepisode klar til weekenden.

Og i denne episode kommer du med til frokost med Konrad, der er en af stifterne af miinto.dk. Og det er en frokost, du ikke vil gå glip af! Det er i hvert fald en af de mest lærerige frokoster, jeg nogensinde har indtaget.

Du får historien om, hvordan Miinto gik fra at være nul kroner værd til pludselig at blive vurderet til 100, 200 og 300 millioner. Hvilket bragte virksomheden faretruende tæt på konkurs.

Du får historien om alle fejlene - og regnefejlen til fem millioner. Alt det, Konrad og co. skulle igennem, før Miinto blev det, det er i dag: En kæmpe succes med en omsætning på et trecifret millionbeløb.

Og så er der også overraskende (godt!) nyt fra Konto Kent!

Apr 6, 2018

GoLittle har nu været i App Store i tre en halv uge. I denne episode får du en opdatering på, hvordan det er gået. Og, nå ja - en opdatering på mit blodtryk!

Du kommer også med til budgetmøde med mig og Marlene hjemme ved spisebordet. For hvor mange penge skal vi egentlig bruge, og hvad skal vi opnå i det næste år?

Og så bliver du også indviet i et stort dilemma. For GoLittle har indgået det første partnerskab med en kommerciel virksomhed, nemlig Bio-Tex. Og det var ikke en nem beslutning.

Du får et indblik i aftalen og kommer med til bekymringsmøde med Henrik, der, udover at være stor Nik & Jay-fan, er Head of Marketing for Home Care i Unilever - divisionen, der har ansvaret for Bio-Tex.

Husk, at du kan hente GoLittle i App Store lige her.

Apr 6, 2018

Denne her lille "bonusepisode" er egentlig ikke en episode. Og jeg ved heller ikke, hvor meget bonus der er i den. Men jeg synes alligevel, at du skal høre den :o)

P.S.: Sæson 3 er netop udkommet..

1