Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: June, 2018
Jun 15, 2018

For et år siden investerede Jesper Buch, efter (ret) lange forhandlinger, i GoLittle. Samtidig fik han en option på at investere flere penge på samme vilkår og til samme lave valuation indenfor et år, hvis han vel og mærke stadig troede på GoLittle.

Nu er tiden kommet, hvor optionen udløber, og Jesper skal beslutte, om han vil investere flere penge eller siger stop. Og jeg er taget hjem til Jesper for at få svaret.

Og så kommer du med til et andet møde, der også har afgørende betydning for GoLittles fremtid: Til pitchmøde nummer to for PreSeed Ventures. Og hvordan det går, det kan du høre i denne episode, hvor jeg også søger hjælp hos en advokat, der forsøger at forklare mig, hvilke konsekvenser EUs nye persondataforordning (gisp!), GDPR, har for GoLittle.

God lytter!

Jun 1, 2018

Jeg står overfor en af mine allerstørste udfordringer i GoLittle. For lige om lidt er guidedelen klar - den del af app'en, der skal guide til de bedste steder med børn. Og det er den del, vi skal tjene penge på.

Med andre ord skal jeg til at agere sælger. Noget jeg altid har frygtet og derfor aldrig har turde kaste mig ud i. Men da der pt. kun er én til at sælge annoncer og partnerskabsaftaler i GoLittle, er jeg tvunget til det.

Derfor har jeg inviteret mig selv på besøg hos Jesper Buch for at udvikle annoncemodellen for GoLittle - og du kommer selvfølgelig med. Ligesom du kommer med på en lytter, når jeg ringer til to af de mest garvede sælgere, jeg kender, for at få gode råd: Min mor og far!

Husk at du altid er velkommen til at skrive til mig, hvis du har inputs, tanker eller kommentarer. Jeg svarer på alle beskeder, selvom der kan være lidt svartid.

Du kan skrive til mig på min Facebook-profil: https://www.facebook.com/realresen/

Eller på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/morten-resen-155a192a/

God weekend - og god lytter!

1