Info

Morten Resen: Startup

Følg opbygningen af min virksomhed GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved? Du kommer helt tæt på, når jeg pitcher min idé for potentielle samarbejdspartnere, forhandler med mulige investorer og forsøger at få balancen mellem familie- og iværksætterliv til at gå op.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Morten Resen: Startup
2021
July
May


2020
December
July
February
January


2019
December
November
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May


All Episodes
Archives
Now displaying: January, 2017
Jan 24, 2017

Jeg mangler penge. Helt præcist 4 millioner gode danske kroner som skal til, for at GoLittle kan blive til virkelighed. Og de penge har jeg ikke. Så nu skal jeg på jagt efter investorer, der vil investere i projektet. For hvis ikke der kommer penge i GoLittle meget snart, så kan jeg stille mig op i køen af arbejdsløse iværksættere. Heldigvis får jeg gode råd af superiværksætteren Jesper Buch. 

Og så kan du komme med hjem til Praktikant Kristian, der aflægger rapport til sin kæreste Pauline efter første dag som min meget ulønnede medarbejder. Gisp! Og så kommer du også på blind date med min nye bankrådgiver, Benjamin. Benjamin er erhvervsrådgiver i Danske Bank og har nu fået GoLittle i sin portefølje. Og han har - for nu at sige det på jysk - høje forventninger til projektet.

Og så slutter episoden med en teaser. En ret vild teaser. Det er Praktikant Kristian, der leverer den. Og han burde få lønforhøjelse. Eller bare få en form for løn. For det er virkelig en god teaser. Meget bedre, end jeg selv kunne ha’ skrevet den!

God fornøjelse!

 

Jan 10, 2017

Velkommen til 2017 og lidt af en sensation - min startup podcast!

For da jeg lavede det allerførste afsnit i maj 2016 anede jeg ikke, om der overhovedet kom et afsnit to. Og det er så 13 afsnit siden, for her er nummer 14 - vildt! Og tusind tak, fordi du gider at lytte.

Og det er en begivenhedsrig episode! Du kan høre, hvad jeg stiller op med mit arbejdsliv. Om jeg vender tilbage til mit job som studievært på Go’ morgen Danmark, når min orlov udløber lige om lidt. Eller om jeg kapper livlinen, vinker farvel til løn og pension og går all in på GoLittle. Det er ret spændende - og afgørende!!

Du kan også komme med til jobsamtale med en meget ambitiøs ung mand. Han hedder Kristian og er min første “ansatte”! Men han overgav sig altså ikke uden kamp.

Og så kan du ikke mindst komme med til sponsormøde med min nye samarbejdspartner som er - TADAAA: Danske Bank! Og du får selvfølgelig at vide, hvad de betaler for deres sponsorat...

Velkommen til 2017 og i øvrigt: Velkommen på golittle.dk, der nu er i luften. 

God fornøjelse og (forsinket) godt nytår!


Bedste hilsner
Morten

1